Logo Caroline van Lankveld

Tarieven

Hieronder een overzicht van de verschillende tarieven op basis van mijn huidige aanbod voor particulieren. Tarieven voor bedrijven zijn op aanvraag.

Gratis adviesgesprek

Wil je meer weten over wat therapie of coaching voor je kan betekenen? In het adviesgesprek kijk ik samen met jou naar je klacht(en) of hulpvraag en geef ik aan wat daarbij het beste past. Dit gesprek kan telefonisch of via Skype en ik neem hier 30 minuten de tijd voor.

Coaching en therapie

Nadat een keus is gemaakt voor coaching of therapie, start ik altijd met een intakegesprek. Aansluitend volgen de therapiesessies of coaching. Het tarief is € 80,- per uur.

Als de werkgever betaalt dan bedraagt het tarief voor een intakegesprek en sessies € 150,- excl btw. Niet iedereen verkeert in de positie een persoonlijk therapie- of coachingstraject zelf te kunnen betalen. In bepaalde gevallen is het mogelijk toch financiële middelen te vinden:

– Er is vergoeding via de ziektekostenverzekeraars mogelijk voor de therapie sessies (dit geldt niet voor coachingssessies). Sessies worden (deels) vergoed vanuit de aanvullende verzekering, zie overzicht vergoedingen zorgverzekeraars. Informeer voor de zekerheid bij je eigen zorgverzekeraar.

– Zelfstandigen kunnen dit als bedrijfskosten opvoeren (coaching).

– Werkgevers zijn soms bereid een deel van een behandeling te betalen, als dat het functioneren van hun medewerker ten goede komt.

Training Mindfulness

Het tarief van een 8 weekse training mindfulness bedraagt € 380,- inclusief btw, werkboek en meditaties. Als de werkgever betaalt dan bedragen de kosten € 650,- excl btw, inclusief werkboek en meditaties. Je kunt de training herhalen tegen 50% reductietarief. Klik hier voor meer informatie over de training Mindfulness.

Training Zelfcompassie

Het tarief van een 8 weekse training Zelfcompassie bedraagt € 400,- inclusief btw, werkboek en meditaties. Als de werkgever betaalt dan bedragen de kosten € 650,- excl btw, inclusief werkboek en meditaties. Je kunt de training herhalen tegen 50% reductietarief. Klik hier voor meer informatie over de training Zelfcompassie.

Afspraken verzetten en annuleren

Een afspraak verzetten of annuleren is kosteloos tot 24 uur voor de afgesproken tijd. Daarna wordt het gehele bedrag in rekening gebracht.

Overige gegevens

Kvk-nummer: 64981118

AGB-code zorgverlener: 90102197

AGB-code praktijk: 90061673

Lid van de SBLP, registratienummer 21087215

Aangesloten bij de RBCZ, licentienummer 808272R

Klachtenreglement: vertrouwenspersoon@sblp.nl, telefoonnummer 070-2210763

Aangesloten voor de WKKGZ Geschillenregeling bij CAMCOOP

 

 

Tarieven