Logo Caroline van Lankveld

Mindful bewegen: uit je hoofd en in je lijf

We bewegen ons lichaam de hele dag, maar hoe vaak staan we hierbij eigenlijk stil? We zijn vooral druk in ons hoofd, we denken na wat er nog allemaal moet gebeuren, maar staan er niet bij stil hoe we de dingen doen. We richten er ons op zo effectief en efficiënt mogelijk te werken zonder veel aandacht te geven aan wat we er nu werkelijk bij voelen. We negeren hoe we de dingen ervaren, zowel op lichamelijk als op emotioneel vlak. Daarmee sluiten we onszelf af van de signalen die ons gevoel en ons lijf ons geeft. Ons leven vindt vooral plaats in ons hoofd en het functioneren gaat vooral op onze automatische piloot. We zijn er niet met echte aandacht bij.

Resultaat

Door mindful te bewegen, ervaren we hoe het is om ons bewust te zijn van onze lichamelijke sensaties, onze emoties en hoe het is om in het huidige moment aanwezig te zijn. We ervaren hierdoor minder last van onze lichamelijke beperkingen en minder stress en drukte wat uiteindelijk een positieve werking heeft op onze gezondheid. Mindful in beweging helpt je om bewust je lichaam te voelen en de signalen te gebruiken.

  • Je bent je meer bewust van je lichaam en wat dit jou te vertellen heeft
  • Op een waardige, milde en open manier geef je aandacht aan dat wat er nu is
  • Aandacht voor wat er in jou leeft aan gedachten, gevoelens en emoties
  • Minder stress, meer ontspanning
  • Er ontstaat ruimte, levendigheid en vitaliteit
  • Balans zowel in je persoonlijke als professionele leven

Opbouw training

De training bestaat uit adem-, lichaamsoefeningen en meditatie.

Start

Startdatum naar wens. Voor een training of jouw organisatie kan Mindful bewegen ingezet worden als break, energizer of inspiratie. Individueel op aanvraag.

Tarief

Nader te bepalen.

Contact en aanmelden

info@carolinevanlankveld.nl of 06-41342450

Maatwerk

Heb je specifieke wensen? Neem voor meer informatie of advies vrijblijvend contact met mij op.

Incompany

Wil je in gesprek over een training Mindfulness bewegen voor jouw organisatie? Neem contact met mij op om mogelijkheden te bespreken.

 

Liever een Individuele Mindfulness training? Lees verder >>>

Mindful bewegen