Logo Caroline van Lankveld | Praktijk voor therapie, coaching, training, mindfulness

Wie is Caroline?

Mijn naam Caroline betekent vrij mens. Het is mijn passie mensen te bewegen om bewust(er) en daarmee vrijer in het leven te staan. Ik leer hen lichaam, hart en hoofd meer in balans te brengen. Ik doe dit onder andere door coaching en lichaamsgerichte psychotherapie. Verder geef ik mindfulnesstraining en ik begeleid incompany veranderingstrajecten. In het werken met mensen ben ik op zoek naar authenticiteit.
 Zodoende raak ik dagelijks weer gefascineerd door iemands ware aard en ontwikkeling; de mens in zijn pure vorm.

Achtergrond

Aan de Rijksuniversiteit Groningen studeerde ik Bedrijfskunde. Daarna werkte ik als adviseur, coach, trainer en projectleider in zowel de zakelijke dienstverlening als de overheid. Met als resultaat dat ik ruime ervaring heb opgebouwd op thema’s zoals human resources management, change-management, strategie en organisatiecultuur, maatschappelijk verantwoord ondernemen en dialoogbegeleiding. In die periode heb ik meermalen een burn-out gehad. In mijn herstelproces heb ik geleerd mijn hooggevoeligheid als kracht in te zetten en heb ik ervaren hoe mijn lichaam de sleutel is naar heling. Daardoor ontdekte ik hoe processen en patronen helder worden wanneer je je lichaam als insteek neemt. Er ging een nieuwe wereld voor me open. Als gevolg daarvan leerde ik hoe ik kon groeien in bewustzijn. Daarmee ontdekte ik hoe ik meer levendigheid en plezier in mijn leven kon toelaten. Daarom ben ik mij gaan toeleggen op het begeleiden van mensen. Onder meer door de opleiding lichaamsgerichte psychotherapie te gaan volgen.

Inspiratie

De traditie van Thich Nhat Hanh inspireert mij enorm evenals het werk van A.H. Almaas. Zodoende ben ik sinds 2005 student aan de Ridhwan School. Verder beoefen ik dagelijks kundalini yoga. Tenslotte ben ik initiator van Dialoog in Zeist waar ik met enige regelmaat dialogen organiseer en begeleid over actuele maatschappelijke thema’s.

Opleidingen

  • Coaching, School voor Coaching;
  • Lichaamsgerichte psychotherapie (SBLP lid), Bodymind opleidingen;
  • Mindfulness trainer, SeeTrue;
  • Kracht van dialoog, Centrum Dialoog en Samenleving;
  • Yoga docent opleiding, Utrecht
  • Compassie opleiding, David Dewulf
  • Mindful Self Compassion, Kristin Neff & Chris Germer

Lees verder over mijn Zienswijze

Zelfcompassie als weg naar je hart